Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین قرارداد فروش پساب تصفیه‌شده فاضلاب بندرعباس به صنایع با حضور معاون رئیس‌جمهور و استاندار هرمزگان امضا و مبادله شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از هرمزگان ، طی نشستی با حضور علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، دوستی استاندار هرمزگان، مدیران حوزه آب و فاضلاب و جمعی از مدیران عامل صنایع غرب بندرعباس برای نخستین بار قرارداد فروش آب حاصل از تصفیه‌خانه شهر بندرعباس جهت استفاده در صنایع مولد امضا و مبادله شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت فولاد هرمزگان و شرکت صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز  اولین خریداران پساب تصفیه‌شده فاضلاب بندرعباس هستند.

عطاالله معروفخانی مدیرعامل فولاد هرمزگان و احمد آقا‌زاده مدیرعامل شرکت ستاره سیمین هرمز این قرارداد را امضا و با شهروز شجاعی، مدیرعامل شرکت تامین و توسعه زیرساخت خلیج‌فارس مبادله کردند.

مهدی دوستی استاندار هرمزگان، در این آیین با اشاره به اهمیت محیط‌زیست اظهارداشت: استان هرمزگان با احتساب محیط جزایر و خورها حدود ۲هزار و ۲۳۲ کیلومتر خط ساحلی دارد و این امر می‌طلبد که ما بهبود وضعیت محیط‌ زیستی این استان را به صورت ویژه دنبال کنیم بر همین مبنا سراغ انجام کارهای عملیاتی رفتیم تا مردم بتوانند به صورت عینی آثار آن را ببینند.

وی افزود: یکی از موضوعاتی که در سفر حضرت آیت الله رئیسی به هرمزگان مطرح شد بحث فاضلاب بندرعباس بود و نگاه ویژه‌ای به این حوزه وجود داشت از این رو از ابتدای دولت بحث ساماندهی فاضلاب شهر بندرعباس با جدیت در دستورکار قرار گرفت و از مردادماه کار آغاز شد.

استاندار هرمزگان بیان‌کرد : تاکنون حدود ۱۳۵۰ میلیارد تومان قرارداد فعال برای طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس و انتقال پساب تصفیه‌شده به صنایع غرب استان منعقد شده، ۱۰۰درصد لوله‌های این پروژه خریداری و ۹۲ درصد آن‌ها هم پوشش داده شده‌اند و بقیه‌ تجهیزاتی هم که این طرح نیاز دارد سفارش‌گذاری و در فرآیند ساخت هستند.

نماینده عالی دولت در استان هرمزگان بیان‌کرد: فاز دوم طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس در دهه فجر سال گذشته کلنگ‌زنی شد و با ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار، امروز دارای پیشرفت مناسبی است.

دوستی با اشاره به نقش پررنگ صنایع در اجرای طرح ساماندهی فاضلاب بندرعباس، گفت: زیبایی طرح مذکور  این است که دولت در آن نقش اصلی خود  یعنی تنظیم‌گری را به خوبی ایفا کرده و با تعیین قیمت آب به میزانی که صنایع به خرید پساب تصفیه‌شده علاقه‌مند شوند، رغبت برای مشارکت را بالا برده است.

وی خاطر نشان کرد : تقریبا روزانه ۱۲۰ هزار مترمکعب پساب فاضلاب به دریا رهاسازی می‌شود که در سال  به حدود ۴۰میلیون مترمکعب می‌رسد.

استاندار هرمزگان تاکید‌کرد : شرکت‌های فولاد هرمزگان و شرکت صنایع معدنی و فولادی ستاره سیمین هرمز هر کدام ۱۲۵ میلیون متر مکعب پساب را خریداری می‌کنند که می‌تواند نقش بسزایی در کیفیت‌بخشی به محیط زیست دریایی بندرعباس و به سرانجام رسیدن این پروژه داشته باشد.

انتهای پیام

آیا این خبر مفید بود؟ 0 0

نتیجه بر اساس 0 رای موافق و 0 رای مخالف

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فروش فاضلاب پساب برنا هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۵۲۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز

به گزارش خبرنگار مهر، صبح پنج شنبه مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی در رأس هیئتی متشکل از روح الله متفکر آزاد، دبیر هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و محمد جواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس و جمعی از معاونان استاندار و مدیران کل دستگاه‌های مرتبط از مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز بازدید کرد.

اعضای هیئت پس از بازدید از بخش‌های مختلف مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز، مشکلات اعتباری آن را بررسی و درباره راهکارهای حل آن تبادل نظر و گفتگو کردند.

استاندار آذربایجان شرقی در این بازدید گفت: تاکنون ۵۵۰ میلیارد تومان برای بخش مایع مدول دوم تصفیه خانه هزینه شده و شرکت آب و فاضلاب از این محل ۵۰۰ میلیارد تومان به پیمانکار بدهکار است.

وی افزود: بخش لجن به عنوان مهم‌ترین بخش مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز در خوشبینانه ترین حالت ۲۰ تا ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی گفت: بنا بر اعلام مشاور طرح برای تکمیل و بهره‌برداری از بخش لجن مدول دوم تصفیه خانه ۲,۹۰۰ میلیارد تومان هزینه لازم است که تاکنون اعتباری نیز برای آن اختصاص نیافته است.

کد خبر 6101095

دیگر خبرها

  • مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای ۲۵ سال آینده کفایت می‌کند
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • بازگشت نخستین گروه از زائران هرمزگانی سرزمین وحی
  • دستمال مسی ۳۰ میلیارد!
  • فروش اولین قرارداد مسی: یک برگ دستمال 30 میلیارد!‏
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فاضلاب شهر بندر عباس سر و سامان می گیرد
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود
  • پساب غسالخانه باغ‌رضوان اصفهان تصفیه می شود